Nå kan du motta innkallingsbrev digitalt fra Oslo universitetssykehus

Med tradisjonell post tar det tid fra et brev sendes ut og til vi har det i postkassen vår. I tillegg får vi sjeldnere enn før levert post hjem i postkassene. Med digitale brev får du posten direkte i «Min helse» på helsenorge.no, eller i din digitale postkasse med en gang de er sendt ut fra sykehuset.

Hvem kan få brev digitalt?

I løpet av juni 2020 starter Oslo universitetssykehus med å sende ut innkallingsbrev til pasienter ved sykehuset.
 
For at du skal få innkallingsbrev digitalt må du ha registrert deg som bruker på helsenorge.no. Der har du tilgang på flere digitale tjenester, som kjernejournal, dine resepter med mer. Du får varsling på e-post og/eller SMS. Vi anbefaler derfor at du registrerer deg på Helsenorge.no nå (se 22 sekunder videosnutt om digitale brev - saken fortsetter under filmen).

 

Hvordan registrerer du deg som bruker på helsenorge.no?

På helsenorge.no kan du bruke BankID, BankID på mobil, Buypass ID eller Commfides e-ID for å logge inn til tjenestene. Mer informasjon om dette samt om personvern og sikkerhet, finner du på Helsenorge sine sider.

Innlogging til helsenorge.no

Lenke til innlogging og oversikt over tilgjengelige tjenester finner du på minhelse.helsenorge.no.

Digital postkasse

For deg som ikke bruker helsenorge.no er det også mulig å få brev fra sykehuset via Digipost eller eBoks dersom du bruker en slik digital postkasse.