Nytt e-læringskurs om epilepsimedisiner

Interaktivt kurs for nettbrett eller PC

Kurset gir informasjon og praktiske råd til de som bruker epilepsimedisiner, eller kjenner noen som bruker det. Kurset er interaktivt med lyd og video, gratis og åpent for alle. Du kan ta kurset på nettbrett eller PC.

Bilde av Karen A. B. Debernard og Cecilie Landmark i farmakologiteamet og Ellen S. Kjendbakke ved undervisningsenheten ved SSE
Karen A. B. Debernard og Cecilie Landmark i farmakologiteamet og Ellen S. Kjendbakke ved undervisningsenheten ved SSE har det faglige ansvaret for e-læringen. Pasienter har deltatt i utviklingen av kurset.

Mange lurer på hvordan man tar epilepsimedisiner på riktig måte. En studie fra Spesialsykehuset for epilepsi, SSE viser legen og pasienten ikke var enige om medisin eller dose av epilepsimedisiner i 1/3 av tilfellene. Det var 175 pasienter og deres lege som svarte på en spørreundersøkelse (Mevåg 2017).

Det nye e-læringskurset gir informasjon og praktiske råd til de som bruker epilepsimedisiner eller kjenner noen som bruker det. Kurset er interaktivt med lyd og video, gratis og åpent for alle. Du kan ta kurset på nettbrett eller PC. Det tar 30-60 minutter å gå gjennom kurset.

Start e-læring om epilepsimedisiner

Pasienter har vært med i utviklingen av e-læringen i samarbeid med undervisningsenheten og farmakologiteamet ved Spesialsykehuset for epilepsi, SSE.

Se alle e-læringskurs om epilepsi fra SSE