Journalnotater på nett

Ved å logge deg på minjournal.no har du nå elektronisk tilgang til journalnotatene dine ved Oslo universitetssykehus.

Du kan få innsyn i epikriser, sammenfatninger og polikliniske notater fra Oslo universitetssykehus på nett, tilbake til 01.01.2013. I løpet av 2016 vil innsynsløsningen bli utvidet til å vise alle journaldokumenter tilbake til 01.04.2016. Du vil da få tilgang til å lese alle dokumentene som er skrevet i journalen på Oslo universitetssykehus.

Det har ennå ikke vært mulig, rent teknisk, å vise blodprøvesvar eller røntgenbilder, så disse blir ikke tilgjengelig

Hv

En epikrise (sykdomsrapport) er et sammendrag av hva som har skjedd med deg under et opphold på sykehuset. Epikrise blir sendt til din fastlege fra sykehuset. Poliklinisk notat er det behandler har skrevet i forbindelse med den konsultasjonen du har vært på. Som pasient har du krav på å få vite hva som er gjort av undersøkelser og behandling.

Hvordan bruke journalnotater på nett?

Du logger deg inn i MinJournal via ID-porten med nivå-4 (BankID, BuyPass eller Commfides), på www.minjournal.no. Deretter velger du ikonet som heter "Journaldokumenter". Her vil du få opp en liste over journalnotatene du har fra Oslo universitetssykehus siden 01.01.2013.

Logg på minjournal.no for å se journalnotatene dine fra Oslo universitetssykehus


Ofte stilt spørsmål

Hvor lenge etter legekonsultasjon kan jeg forvente å logge inn og lese journalnotatet?

Vi har kun en forsinkelse på 24 timer etter at kliniker har signert dokumentet. Dersom dokumentet ikke er tilgjengelig, kan det være fordi:

  • Kliniker ikke har signert
  • Det er et av de dokumentene som ikke vises
  • Kliniker har sperret tilgang til dokumentet.

Dersom dokumentet ikke er tilgjengelig anbefaler vi at du kontkter klinikken og etterspørre dokumentene.

Om MinJournal

MinJournal handler om samarbeid og kommunikasjon mellom pasient og helsepersonell om din helse på en trygg og sikker måte. Les mer om tjenesten på minjournal.no

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.