HELSENORGE

Personvernerklæring for nyhetsbrevet

Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt, samtykker du til at vi kan sende deg inntil tolv nyhetsbrev årlig. Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst i samtykkeperioden. 

Personvernerklæring

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at Avdeling for smertebehandling, Nasjonal kompetansetjeneste for nevropatisk smerte og Regional kompetansetjeneste for smerte kan sende deg inntil tolv nyhetsbrev årlig. Vi kan kun lagre og bruke e-postadressen din til dette formålet, og kan ikke dele den med andre.

Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst i samtykkeperioden. Dette gjør du ved å klikke på «meld meg av»-linken nederst i hvert nyhetsbrev, eller ved å sende oss en e-post.

Du kan når som helst be om innsyn i hvem som har lagret informasjonen om deg, hvor den er lagret, og hvem som har tilgang til denne informasjonen.

Les mer om GDPR og samtykke på Datatilsynets nettsider.

Om avsender

Avdeling for smertebehandling er en tverrfaglig smerteklinikk underlagt Akuttklinikken ved Oslo universitetssykehus. Vi utreder og gir smertebehandling til pasienter med akutte og/eller langvarige smertetilstander.

Regional kompetansetjeneste for smerte (ReKS) og Nasjonal kompetansetjeneste for nevropatisk smerte (NaKoNev) er organiserte under Avdeling for smertebehandling. Kompetansetjenestene initierer og driver kunnskapsformidling og forskning. Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev for å informere om våre tjenester.

Fant du det du lette etter?