- starten på din karriere

Sommerjobb

Selv våre helter trenger sommerferie. For å få til det, er vi på jakt etter dyktige mennesker som vil være en del av Oslo universitetssykehus i sommer. Har du lyst på en spennende sommerjobb? Som i tillegg skaffer deg verdifull erfaring og et godt utgangspunkt for videre karriere? Da kan en stilling som sommervikar hos oss være riktig for deg!

 

Se og søk på våre sommerjobber her!

Er dette yrket for meg? Passer jeg på denne avdelingen? Vil jeg jobbe ved dette sykehuset? Gjennom en sommerjobb får du svaret på alt dette samtidig som du er viktig for å opprettholde sykehusdriften gjennom sommeren.

Hvem kan søke?

Sommerjobb er ikke bare for sykepleiere eller stillinger innen somatikken. Vi er et stort sykehus med mange forskjellige stillingstyper, både fagutdannede og ufaglærte. Er du nyutdannet, vil sommerjobben være utfordrende og veldig lærerik. Ved Oslo universitetssykehus vil du imidlertid få god og grundig opplæring. Du får tips og råd fra et av landets mest kompetente team og du blir en del av et inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø. Vi kommer til å ta godt vare på deg!

Når er arbeidsperioden?

Vi søker primært etter deg som kan jobbe fra uke 25 til og med uke 33, men for den riktige søkeren, kan vi gjøre tilpassninger.

Hva er søknadsfristen?

Søknadsfristen kan variere for de forskjellige stillingene. For å se søknadsfristen må du derfor klikke deg inn på de enkelte stillingsannonsene. Vårt råd er imidlertid å ikke vente med å søke.

Se og søk på våre sommerjobber her!

TIPS! Vil du bli varslet om utlyste sommerjobber hos oss? Følg lenken herover og velg "Lagre søket". Du kan begrense søket til kun stillinger innenfor de fagområdene som er aktuelle for deg før du lagrer.

 

Fant du det du lette etter?