Helga Vaneks vei 6

Mortensrud

OUS Mortensrud er lokalisert i Helga Vaneks vei 6. Informasjon om hvilke virksomheter som finnes her, finner du både på denne siden under "Avdelinger" og på OUS Mortensrud sin side.

 
 

Kontakt

Oppmøtested
Hovedinngang i 1. etasje vis-à-vis Mortensrudsenteret.
Besøksadresse
Helga Vaneks vei 6, 1281 Oslo (Google maps)
 
Telefon
Sentralbord 23 02 30 00
Telefon sentralbord mandag - fredag kl 08.00 - 15.30

Praktisk informasjon

Foto, film, lydopptak og sosiale medier

På et sykehus befinner mange seg i en ekstra sårbar situasjon, og har krav på at deres privatliv blir respektert. Det er fort gjort å overse, men det kan befinne seg andre personer i nærheten som ikke ønsker å bli tatt bilde av, filmet eller gjort lydopptak av.

Enten du er privatperson eller journalist, må du ha tillatelse til å ta bilde eller gjøre film- eller lydopptak ved sykehuset. Alle pasienter på sykehuset har krav på privatlivets fred når de er på sykehus.

Vis hensyn ved å ikke ta bilder, film eller omtale andre på sosiale medier uten å ha spurt dem først.

Husk at det er helt i orden å si nei om du skulle bli spurt.

Ruspoliklinikken Mortensrudhttps://oslo-universitetssykehus.no/avdelinger/klinikk-psykisk-helse-og-avhengighet/avdeling-rus-og-avhengighetsbehandling/seksjon-ruspoliklinikker/ruspoliklinikken-mortensrudRuspoliklinikken Mortensrud

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.