Utbygging på Radiumhospitalet

​I perioden 2019 til slutten av 2023 skal det bygges to nye bygg på Radiumhospitalet - et nytt klinikkbygg og et protonsenter. Klinikkbygget skal huse mange av aktivitetene som finner sted på sykehuset i dag, og protonsenteret skal gi et strålebehandlingstilbud pasienter i dag må til utlandet for å få.

Byggeperioden startet med forberedende arbeider og flytting av infrastruktur i bakken allerede i desember 2018, og rive- og byggearbeider startet for fullt våren 2019.

 • Helse Sør-Øst står bak utbygging på Radiumhospitalet

  Som et ledd i utviklingen av hele Oslo universitetssykehus, er det besluttet at det i årene 2019-2023 skal det bygges et nytt klinikkbygg og et senter for protonterapi på Radiumhospitalet. Helse Sør-Øst er byggherre og ansvarlig for prosjektet.

 • Slik kan det nye Radiumhospitalet bli seende ut

  Nysgjerrig på hvordan Radiumhospitalet blir seende ut når byggearbeidene er ferdige? Se skissene her.

 • Hva skal skje når?

  Nå skal det gamle Radiumhospitalet endelig få en etterlengtet oppgradering. Byggearbeidene er allerede i gang. Her finner du informasjon om hva som skal skje fremover mot 2024.

 • Ny hovedinngang på Radiumhospitalet

  1. juli åpnet den nye, midlertidige hovedinngangen på Radiumhospitalet. Mye har flyttet på seg på Radiumhospitalet på grunn av utbyggingen. Vi skal skilte godt, og forhåpentligvis vil både pasienter og ansatte trives godt i nye, midlertidige lokaler.

Nyheter

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.