Ny hovedinngang til Radiumhospitalet

Mandag 1. juli åpner vi den nye, midlertidige hovedinngangen på Radiumhospitalet – og den gamle stenges. Mye flytter på seg på Radiumhospitalet nå i de nærmeste ukene. Det skal skiltes godt, og forhåpentligvis vil både pasienter og ansatte trives godt i nye - midlertidige - lokaler. 

 

Hovedinngangen og en del enheter og tjenester ved sykehuset flyttes fordi vi etter sommeren fortsetter å rive flere byggm inkludert fremre del av C-bygget hvor dagens hovedinngang er, for å gjøre plass for det nye klinikkbygget og protonsenteret som skal bygges.

Ny hovedinngang

Den nye, midlertidige hovedinngangen ligger i AU2, i fløyen av Radiumhospitalet som peker ned mot Ringveien og bensinstasjonen. De helt nyoppussede og ombygde lokalene vil i løpet av sommeren inneholde alle tjenestefunksjoner den gamle hovedinngangen har i dag.
Denne hovedinngangen vil være pasienters og besøkendes hovedåre inn i sykehuset helt frem til vi kan åpne de nye byggene ved årsskiftet 2023/2024.

  • Fra 1.juli: resepsjon, sikkerhet, post, trivselsleders kontor, portør, venterom for passasjerer til tax og Helseekspressene
  • Fra august: kiosk og apotek

Den gamle hovedinngangen stenger 1. juli, men apoteket og kiosken vil fortsatt ha tilhold her til over sommerferien.


«Trafikken» blir snudd

Åpning av den nye hovedinngangen medfører at flyten inn og ut av, og inni, byggene blir annerledes. Pasienter og besøkende skal nå komme inn i sørenden av A-bygget (i AU2), og vil ved hjelp av ny skilting geleides gjennom bygget og mot heisene i C. Følg skilting, og spør våre sykehusverter (i røde vester) eller en annen ansatt dersom dere ikke finner frem.

Apotek og kiosk

Apoteket og kiosken vil fortsatt holde til i den gamle hovedinngangen/foajeen til over sommeren.

Radiumhospitalet kart under ombygging 26.06.19.pdf (full størrelse)

Kart som viser Radiumhospitalet med ny hovedinngang

Kart over Radiumhospitalet med ny hovedinngang

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.