Ullevål sykehus Storgata 40

Ortopedisk avdeling i Storgata 40

Ortopedisk avdeling tilbyr diagnostikk og behandling av akutte skader og lidelser som omfatter kroppens bevegelsesapparat, i Storgata gjelder dette planlagt kirurgi innenfor hånd, artroskopi og fot/ankel.  Avdelingen har nær samhandling med Ullevål sykehus.

Avdelingsleder:  Ellen Kathrine Aksnes

Ortopedisk avdeling Storgt. 40 har samme inngang som skadelegevakten.
Ortopedisk avdeling storgt. 40 har samme inngang som legevakten.
 

Kontaktinformasjon

Oppmøtested

Poliklinikk 2. etg.
Dagkirurgi 3. etg
Innleggelse 4. etg.

Ortopedisk poliklinikk:                                                Tlf: 22117230 (hverdager 08:30-11:30)

Ortopedisk operasjon ventelistekontor:                  Tlf: 22117270 (hverdager 08:30-11:00)

Ortopedisk sengepost                                                 Tlf: 22117143/44

Fysioterapi                                                                     Tlf: 22117213

Ergoterapeut/håndterapeut                                       Tlf: 22117258

 

KOLLEKTIVTRAFIKK TIL STORGATA 40

Vi holder til i samme bygg som Oslo kommunale legevakt

Buss 30 og 31 stopper ved Hausmanns bru

Holdeplasser for trikk 11,12,13 og 17

Brugata (ca 300 meter)

Heimdalsgata (ca 300 meter)

Schous plass (ca 500 meter)

 

Besøksadresse
Storgata 40, 0182 Oslo (Kart)
 

Ortopedisk avdeling Ullevålhttps://oslo-universitetssykehus.no/avdelinger/ortopedisk-klinikk/ortopedisk-avdeling-ullevalOrtopedisk avdeling UllevålAvdelingen tilbyr diagnostikk og behandling av akutte skader og lidelser som omfatter kroppens bevegelsesapparat, altså ben, ledd, muskler og sener.
Ortopedisk klinikkhttps://oslo-universitetssykehus.no/avdelinger/ortopedisk-klinikkOrtopedisk klinikk
Seksjon for artroskopisk kirurgihttps://oslo-universitetssykehus.no/avdelinger/ortopedisk-klinikk/ortopedisk-avdeling-ulleval/seksjon-for-artroskopisk-kirurgi-ullevalSeksjon for artroskopisk kirurgiSeksjon for artroskopisk kirurgi behandler akutte og kroniske bløtdelsskader i og omkring skulder, hofte og kne. Vi har vår hovedvirksomhet i Storgata 40 der også Oslo skadelegevakt holder til
Seksjon for fot- og ankelkirurgihttps://oslo-universitetssykehus.no/avdelinger/ortopedisk-klinikk/ortopedisk-avdeling-ulleval/seksjon-for-fot-og-ankelkirurgi-ullevalSeksjon for fot- og ankelkirurgiSeksjonen har ansvar for å behandle alle skader og lidelser i bevegelsesapparatet fra ankel og distalt hos voksne (frakturer, seneskader, ledd- og leddbrusklidelse, artroskopi i fot og ankel samt ankelproteser.
Seksjon for hånd- og underarmskirurgi - Ullevålhttps://oslo-universitetssykehus.no/avdelinger/ortopedisk-klinikk/ortopedisk-avdeling-ulleval/seksjon-for-hand-og-underarmskirurgi-ullevalSeksjon for hånd- og underarmskirurgi - UllevålSeksjonen behandler akutte og elektive hånd- og håndleddsskader, inklusive artroskopiske prosedyrer.
Seksjon for kontor og pasientkoordinering ortopedi Ullevålhttps://oslo-universitetssykehus.no/avdelinger/ortopedisk-klinikk/ortopedisk-avdeling-ulleval/seksjon-for-kontor-og-pasientkoordinering-ortopedi-ullevalSeksjon for kontor og pasientkoordinering ortopedi UllevålPasientkoordinering; Operasjon Ullevål, Storgt.
Seksjon for operasjon ortopedi Ullevålhttps://oslo-universitetssykehus.no/avdelinger/ortopedisk-klinikk/ortopedisk-avdeling-ulleval/seksjon-for-operasjon-ortopedi-ullevalSeksjon for operasjon ortopedi UllevålHer utføres planlagte ortopediske operasjoner både på inneliggende og dagkirurgiske pasienter. I tillegg opereres øyeblikkelig hjelp.
Seksjon for ortopedisk rehabilitering - Ullevålhttps://oslo-universitetssykehus.no/avdelinger/ortopedisk-klinikk/ortopedisk-avdeling-ulleval/seksjon-for-ortopedisk-rehabilitering-ullevalSeksjon for ortopedisk rehabilitering - Ullevål
Seksjon for sengeposter ortopedi Ullevål https://oslo-universitetssykehus.no/avdelinger/ortopedisk-klinikk/ortopedisk-avdeling-ulleval/seksjon-for-sengeposter-ortopedi-ullevalSeksjon for sengeposter ortopedi Ullevål Seksjonen har ansvaret for den sykepleiefaglige oppfølgingen og behandlingen av de ortopediske pasientene i klinikken.

Fant du det du lette etter?