Veiledning, klinisk nettverk og foredrag

​Veiledning

Om du som fagperson har spørsmål angående behandling eller oppfølging av personer som bruker eller har brukt anabole steroider som doping, tilbyr vi veiledning over telefon, mail eller møte.

Klinisk nettverk

Ønsker du å være med i et klinisk nettverk for helsepersonell som har behandlingsansvar for brukere av anabole steroider med helseproblemer? I september 2018 møttes klinikere fra nesten alle helseregioner i Norge for å lære mer om anabole steroider og utveksle erfaringer. Nettverket skal ha årlige møter hvor vi møtes for å øke vår faglige kompetanse gjennom foredrag og diskusjoner med fokus på brukererfaringer, klinisk erfaring og siste nytt fra forskningsfronten. Nettverket får også informasjon gjennom andre kanaler i tiden mellom nettverksmøtene, og har en plattform hvor de kan diskutere og be om råd eller gi informasjon.

Dersom du er kliniker og har erfaring med, eller tror du vil komme til å få erfaring med, behandling av denne pasientgruppen, er du velkommen til å melde deg inn i det kliniske nettverket. Dette kan du gjøre ved å sende oss en mail til: steroider@ous-hf.no. Neste nettverksmøte er fredag 20. september 2019.

Kurs og foredrag

I de kommende årene vil vi holde årlige heldagsseminarer om anabole steroider og behandling, hvor helsepersonell og andre har en arena til å møtes, utveksle erfaringer og få økt kunnskap om tematikken. Det første seminaret ble holdt 13.2.2018. Du kan lese referat fra dagen her. Neste heldagsseminar blir holdt 12.2.2019, og du er allerede nå hjertelig velkommen til å melde din interesse. Vi kommer tilbake med invitasjon og innhold for dagen senere. 

Inviter oss også gjerne til å holde kurs/seminar hos dere, eller til å holde innlegg/foredrag.

Fant du det du lette etter?