BUP Sagene

BUP Sagene har ansvar for å gi et psykisk helsetilbud til barne- og ungdomsbefolkningen (0-18) i bydel Sagene og deres familier med behov for bistand på et spesialisthelsetjenestenivå.

Les mer om BUP Sagene

BUP Sagene

Henvisning

Send henvisninger til Oslo universitetssykehus til sentralt henvisningsmottak. Husk BUP henvisningsskjema.https://red-oslo-universitetssykehus.hn.nhn.no/_layouts/15/images/icpdf.png

Kontakt

Oppmøtested
Resepsjon i hovedinngang
Telefon
24093600
mandag - fredag 08:00-15:30
Øyeblikkelig hjelp i hele åpningstiden, også uten legehenvisning. Utenom åpningstiden kontaktes Oslo kommune, Legevakten tlf 116 117.
E-post
PostadresseOslo universitetssykehus HF, Ullevål
PHA, Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling, BUP Oslo Nord
Postboks 4956 Nydalen
0424 Oslo
Gjerdrums vei 21

Praktisk informasjon

Foto, film, lydopptak og sosiale medier

På et sykehus befinner mange seg i en ekstra sårbar situasjon, og har krav på at deres privatliv blir respektert. Det er fort gjort å overse, men det kan befinne seg andre personer i nærheten som ikke ønsker å bli tatt bilde av, filmet eller gjort lydopptak av.

Enten du er privatperson eller journalist, må du ha tillatelse til å ta bilde eller gjøre film- eller lydopptak ved sykehuset. Alle pasienter på sykehuset har krav på privatlivets fred når de er på sykehus.

Vis hensyn ved å ikke ta bilder, film eller omtale andre på sosiale medier uten å ha spurt dem først.

Husk at det er helt i orden å si nei om du skulle bli spurt.

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.