Alderspsykiatrisk døgnenhet

Alderspsykiatrisk døgnenhet gir tilbud om utredning og behandling når polikliniske og ambulante tilbud ikke er nok. Døgnenheten består av 17 behandlingsplasser, beregnet for pasienter over 65 år med ulike psykiske lidelser. Målsettingen er å behandle og forebygge tilbakefall av psykiske plager.

Les mer om Alderspsykiatrisk døgnenhet

Alderspsykiatrisk døgnenhet

 Vi har fokus på ikke-medikamentell behandling. Dette innebærer tilbud om daglige aktiviteter (både individuelt og i gruppe) som trimgrupper, quiz, handleturer, hagearbeid og sang.

I løpet av oppholdet vil vi sammen komme frem til tiltak som bidrar til å fremme mestring av dagliglivet etter utskrivelse. Ved behov foretas vurderingsbesøk i forkant av innleggelse, hvor det orienteres om døgnenheten og hvor det også kan gis råd om behandling. Gjennomsnittlig liggetid er 4 – 10 uker, men avhenger av den enkeltes behov.

Henvisninger

Send henvisninger til Oslo universitetssykehus til sentralt henvisningsmottak

Kontakt

Oppmøtested

Alderspsykiatrisk døgnenhet
Slottsberget 35
1385 Asker

Telefon
Ekspedisjon: 66908825 . Enhet en: 66908856 . Enhet to: 66908848
Ekspedisjonen er betjent hverdager mellom 08.00 - 15.30, telefonen på enhetene er døgnåpen
Postadresse
Oslo universitetssykehus, HF
Alderspsykiatrisk seksjon
postboks 4950
0424 Oslo

Alderspsykiatri ved alderspsykiatrisk døgnenhethttps://oslo-universitetssykehus.no/behandlinger/alderspsykiatri-ved-alderspsykiatrisk-dognenhetAlderspsykiatri ved alderspsykiatrisk døgnenhetAAlderspsykiatriAlderspsykiatriAlderspsykiatriAlderspsykiatri

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.