Les mer om Vardesenteret

Vardesenteret

Vardesenteret og Pusterommet er et tilbud til kreftpasienter og pårørende. Her arrangeres kurs, aktiviteter og treningstimer.

Vardesenteret finnes det tilbud og aktiviteter både til deg som er pasient - og til deg som er pårørende. Du kan delta på kurs og aktiviteter, få informasjon og veiledning av ulike fagpersoner og møte likesinnede eller bare finne ro med kaffekoppen. På Vardesenteret finner du et fellesskap med andre i lignende situasjon, og kan få svar på spørsmål som ofte dukker opp når noen får kreft.
Vi kan også hjelpe deg med å finne ut av hvilke tilbud som finnes for deg der du bor. Mange opplever at det å snakke med en likeperson kan være nyttig.
En likeperson er en person med egen krefthistorie som kan dele av sine erfaringer. Kom gjerne innom senteret for å se hvilke aktiviteter som passer for deg.

Pusterommet er et trenings- og aktivitetssenter der du som kreftpasient skal få kyndig veiledning og motivasjon til å komme i gang med fysisk aktivitet. Det skjer gjennom egentrening, veiledning eller grupperimer. Her blir det fysiske aktivitetsnivået skreddersydd den enkeltes funksjonsnivå og i sentrum står mestring og velvære.
Forskning viser at fysisk aktivitet er svært verdifullt både mens behandlingen pågår og i rehabiliteringsfasen.

Se mer om Vardesenteret på Kreftforeningens hjemmesider: https://kreftforeningen.no/vardesenteret/

A5 Flyer Vardesenteret Ullevål og Radiumhospitalet_2020.pdf

Kontaktinformasjon

Fant du det du lette etter?