Nevrokirurgisk avdeling

Avdelingen behandler voksne og barn med akutte hjerne-/hjernehinneblødninger, hjernesvulster, medfødte misdannelser i sentralnervesystemet og degenerative sykdommer og skader i spinalkanalen hvor nervevevet er truet.

Les mer om Nevrokirurgisk avdeling

Nevrokirurgisk avdeling

Aktiviteten er lokalisert på Ullevål sykehus og Rikshospitalet. Ullevål sykehus har regionsansvar for nevrotraumatologi. Rikshospitalet har landsfunksjoner i craniofacial kirurgi, epilepsikirurgi, og behandling av cerebrale vaskulære malformasjoner, i tillegg til flerregionale funksjoner for barnenevrokirurgi og Parkinson-kirurgi.

Avdelingens mål er å gi det beste nevrokirurgiske tilbud til våre pasienter, helhetlig omsorg til pasient og pårørende, og å være en god arbeidsplass for alle ansatte. Vi ønsker å bidra til nevrokirurgisk forskning på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå.
 

Enheten ledes av Sissel Reinlie.

Nasjonal behandlingstjeneste

Avdelingen har ansvaret for:

Nasjonal behandlingstjeneste for kirurgisk behandling ved kraniofaciale misdannelser

Kontakt

Oppmøtested

Skal du til behandling på Rikshospitalet møter du opp på sengeposten oppgang D4 4. etasje C5. Nevrokirurgisk barnepost ligger i samme etasje rett innenfor voksenposten i seksjon C.6

Skal du til behandling på Ullevål møter du til sengeposten i 3. etasje i bygg 7. Gå inn hovedinngang i bygg 4 og følg rød pil og skilting til bygg 7.

For poliklinisk konsultasjon er oppmøte i bygg 6 inngang 6b 1 etasje.

For hotellet henvender du deg i resepsjonen i 1 etasje i bygg 10. 

Telefon
Rikshospitalet 23074340 , Ullevål 22119744
E-post
Besøksadresser og praktisk informasjon
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.