Se alle e-læringskurs om epilepsi

Her finner du alle e-læringskurs fra Spesialsykehuset for epilepsi. Kurs for pasienter, pårørende og for helsepersonell. Lær mer om epilepsi og mestring, epilepsimedisiner, anfall og trygghet, epilepsi og fysisk aktivitet. Nyeste kurstema er epilepsi - sosiale konsekvenser, tjenester og ytelser. 

Spesialsykehuset for epilepsi har et nasjonalt ansvar for å spre kunnskap om epilepsi. E-læringene er gratis og åpne for alle.
Spesialsykehuset for epilepsi har et nasjonalt ansvar for å spre kunnskap om epilepsi. E-læringskursene er gratis og åpne for alle. Flere kurs om aktuelle temaer er under arbeid. Foto: Oslo universitetssykehus

Start e-læringskurs

Tips: vil du beholde denne siden åpen mens du starter e-læringskurs? Høyreklikk på lenken og velg "åpne i nytt vindu", så åpner kurset seg i et eget vindu.

E-læringskurs for alle

Kursene under er gratis og åpne for alle. De er interaktive med lyd og video, og kan tas på nettbrett eller PC. Tidsbruk: fra 30 til 60 minutter. Flere e-læringer kommer, og flere blir oversatt til engelsk. Brukerorganisasjoner og pasienter har deltatt i utviklingen av kursene.

Skriv ut brosjyren: Lær mer om epilepsi. Nyttige nettadresser og e-læringskurs (pdf)

Mer om hvert enkelt kurs

Epilepsi og mestring Kurset skal bidra til bedre livskvalitet gjennom økt forståelse, egenmestring og sikkerhet. Hva må du ta hensyn til i hverdagen? Du får også informasjon om hva epilepsi er og om behandling. Kurset er oversatt til engelsk: Living with epilepsy.  

Anfall og trygghet Kurset gir innspill til hva du kan gjøre for å få en tryggere hverdag med anfall. Kurset gir informasjon og praktiske råd deg som har anfall eller kjenner noen som har det.

Epilepsimedisiner gir informasjon og praktiske råd til deg som bruker eller kjenner noen som bruker epilepsimedisiner. Kurset er oversatt til engelsk: Antiepileptic Drugs. 

Epilepsi og fysisk aktivitet handler om hvordan du som har epilepsi kan være fysisk aktiv.

Epilepsi -  sosiale konsekvenser, tjenester og ytelser handler om det å mestre hverdagen med arbeid og økonomi. Er du blant dem som kan ha behov for tjenester og ytelser fra hjelpeapparatet?  E-læringskurset gir deg oversikt over tilbudene.

E-læringskurs for helsepersonell

E-læringskurset "Grunnkurs i epilepsi for helsepersonell" er revidert. Kurset har fått påbygningsdel med nytt case og praktiske øvingsoppgaver. Kurset er rettet mot de som arbeider med personer med epilepsi. Kurset har en lisens fordi du får et formelt kursbevis etter gjennomført kurs.

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.