Virksomhetsområde Forskningsstøtte

Virksomhetsområde Forskningsstøtte (VO FST) er organisert i Oslo sykehusservice (OSS) og leverer operative støttefunksjoner til forskere ved alle helseforetak i Helse Sør-Øst.

Les mer om Virksomhetsområde Forskningsstøtte

Virksomhetsområde Forskningsstøtte

Det tilbys regionale støttefunksjoner for forskere innen biobank- og registerstøtte, biostatistikk / epidemiologi og helseøkonomi, forskningsadministrasjon, klinisk forskningsstøtte. I tillegg inngår også komparativ medisin i VO FST. De fire avdelingene er beskrevet nedenfor. I tillegg har vi tett samarbeid med Medisinsk bibliotek ved Universitetet i Oslo. 

Avdeling for klinisk forskningsstøtte, avdeling for forskningsadministrasjon og biobank, og Oslo senter for biostatistikk og epidemiologi (OCBE) sitter samlet på Sogn Arena. Komparativ medisin holder til ved Rikshospitalet, Radiumhospitalet og Ullevål.

Staben i VO FST består av:

Foto av Kristin

Kristin Bjordal, virksomhetsleder/forskningsleder OSS/Prof. II UiO
Tlf. 959 70 307

Foto av Gunn

Gunn Ellingsen, administrativ rådgiver 
Tlf. 23 06 60 13

Foto av Svein

Svein Arnesen, spesialrådgiver
Tlf. 402 18 689

Kontakt

Oppmøtested

Klaus Torgårdsvei 3, 0372 Oslo.

For å se kontaktinformasjon, les mer om Forskningsstøtte ovenfor.

Avdeling Forskningsstøtte for kliniske studier - Clinical Trial Unit (CTU) https://oslo-universitetssykehus.no/avdelinger/oslo-sykehusservice/forskningsstotte-virksomhetsomrade/avdeling-forskningsstotte-for-kliniske-studier-ctuAvdeling Forskningsstøtte for kliniske studier - Clinical Trial Unit (CTU) Avdelingen er en del av den regionale forskningsstøtten i Helse Sør-Øst, og gir assistanse til forskere i hele regionen. Avdelingen yter bistand innenfor god klinisk forskningspraksis (Good Clinical Practice, GCP).
Forskningsadministrasjon og biobankhttps://oslo-universitetssykehus.no/avdelinger/oslo-sykehusservice/forskningsstotte-virksomhetsomrade/forskningsadministrasjon-og-biobankForskningsadministrasjon og biobankAvdelingen yter praktisk støtte for forskere og forskningsmiljø i Oslo universitetssykehus og andre helseforetak i Helse Sør Øst.
Komparativ medisinhttps://oslo-universitetssykehus.no/avdelinger/oslo-sykehusservice/forskningsstotte-virksomhetsomrade/komparativ-medisinKomparativ medisinKPM er en avdeling under Forskningsstøtte i OUS, med tre seksjoner beliggende på Rikshospitalet, Radiumhospitalet og Ullevål.
Oslo senter for biostatistikk og epidemiologi (OCBE)https://oslo-universitetssykehus.no/avdelinger/oslo-sykehusservice/forskningsstotte-virksomhetsomrade/oslo-senter-for-biostatistikk-og-epidemiologi-ocbeOslo senter for biostatistikk og epidemiologi (OCBE)OCBE er en del av den regionale forskningsstøtten i Helse Sør-Øst. Vi yter bistand innen klinisk forskningsmetodikk inkl. statistisk og epidemiologisk metode i alle deler av forskningsprosessen.

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.