Om NaKoNev

Nasjonal kompetansetjeneste for nevropatisk smerte (NaKoNev) jobber for å bygge opp og spre kompetanse til primær- og spesialisthelsetjenesten om identifisering, utredning og behandling av perifere og sentrale nevropatiske smertetilstander.

​Nevropatisk smerte er smerter som oppstår etter sykelig forandring i nervevev. Det kan være vanskelig å finne årsaken til hvorfor disse smertene oppstår. Nasjonal kompetansetjeneste for nevropatisk smerte (NaKoNev) jobber for å bygge opp og spre kompetanse til primær- og spesialisthelsetjenesten om identifisering, utredning og behandling av perifere og sentrale nevropatiske smertetilstander. Målet er å sikre økt kvalitet og likeverdig tilgang til god behandling.


NaKoNev er også med i forskningsnettverk både nasjonalt og internasjonalt, og deltar i utformingen av nasjonale og internasjonale retningslinjer om identifisering og behandling av nevropatiske smerter. Tjenesten er organisert under Avdeling for smertebehandling ved Oslo universitetssykehus (Ullevål) og ledes av professor Audun Stubhaug. Kompetansetjenesten driver ikke med pasientbehandling.

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.