Fotodesign @designlaboratoriet

TSB

Tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB) er den norske betegnelsen på tjenester som utfører rus- og avhengighetsbehandling på spesialistnivå. At tjenestene er tverrfaglige, betyr at de skal utføres av personell med medisinsk, psykologisk og sosialfaglig kompetanse. Nasjonal kompetansetjeneste TSB bidrar med kompetanse til tjenesteytere og pasienter, basert på pasienterfaringer, klinisk praksis og forskning.

 

 Les eller abonnér på nyhetsbrev

   Lenke til TSB-lederbrevet

Følg oss på sosiale medier


Facebookikon med lenke til Nasjonal kompetansetjeneste på facebbok
    youTube-logo

Nyheter

Arrangementer

 • Torsdag 07.01.
  Oppstartsamling for nettverksgrupper i TSB-ledernettverket

  På grunn av den pågående koronapandemien og innstramminger i tiltak for å forhindre smitte, er årets kull med nettverksgrupper besluttet utsatt til 2022. Vi kommer tilbake med informasjon og ny dato for oppstartsamling.

 • Nettverksmøte om feedbackverktøy (digitalt)

  Velkommen til nettverksmøte om feedbackverktøy! Vi møtes og diskuterer muligheter og utfordringer bruk av feedbackverktøy gir i TSB. Møtet avholdes digitalt, og vil veksle mellom innledninger og dialog med deltakerne.

 • Trening, kropp og doping – hvordan påvirker dette arbeidsplassen?

  Ni av ti som kontakter Steroideprosjektet fordi de har helseproblemer etter bruk av steroider, er i jobb eller studier. Hvordan kan de få hjelp uten å miste tilknytningen til arbeidsplassen? Kan Akan bli mer relevant for dem?

Nettsiden driftes av Nasjonal kompetansetjeneste TSB
Ansvarlig redaktør: Guri Spilhaug
Webansvarlig: Tone Øiern
Fotodesign: @designlaboratoriet 

 

Fant du det du lette etter?