Bedriftslag for ansatte

Tilbud og goder

​Oslo universitetssykehus er mer enn bare en spennende arbeidsplass med dyktige kollegaer. Hos oss finner du også et godt og variert kultur- og fritidstilbud som du kan kan få glede av.


Bedriftslag
Mosjon gjennom bedriftsidrettslaget skaper trivsel, velvære og samhold på arbeidsplassen, på tvers av yrker og avdelinger. Hos oss finner du et bredt tilbud innen både innendørs- og utendørsaktiviteter. Følg bedriftsidrettslaget på Facebook og Instagram, eller besøk hjemmesiden for mer informasjon.

Kor
Er du glad i sang og musikk? Da kan kanskje en av våre fire bedriftskor passe for deg? Coradium er et blandet kor med tilholdssted Radiumhospitalet, Cordis Vocalis er et damekor som holder til på Ullevål, Corruso er et blandet kor for ansatte med ansvar for rus- og psykisk helsepasienter i Oslo, og Rikshospitalets kor er et blandet kor som holder til på Rikshospitalet.

Revy
Hvert annet år setter vi også opp en revy. Her kan du bli kjent med revygladekollegaer på tvers av sykehuset. Vi har også flere andre kulturtilbud du kan ta del i som Kunstringen og rabatterte billetter til forestillinger etc.

Ferieleiligheter og hytter
Sykehuspersonalets interessekontor tilbyr flotte ferieleiligheter og hytter i Norge og Frankrike for utleie. Disse er disponible for alle fast ansatte i OUS.

Se spik.no


 

Barnehager
Våre ansatte har prioriterte barnehageplasser før andre søkere, dersom du skulle ha behov for det. Barnehagene til OUS er driftet av Norlandia, Kanvas og Trygge barnehager.

Fant du det du lette etter?