HELSENORGE
Illustrasjonsfoto
OUS Hjemme

Hjemmesykehus og digital oppfølging

Målet er at flere pasienter skal få tilbud om hjemmesykehus på lik linje med annen behandling på sykehuset når dette er til det beste for pasienten. Tilbudet kan være deler av eller hele behandlingsforløpet. 

​Hva er hjemmesykehus og digital oppfølging?

Ved hjemmesykehus er du som pasient sykehusinnlagt, men i eget hjem. Sykehuset ønsker å utvikle flere tjenester som du kan nyte godt av uten å måtte møte opp på sykehuset. Dette kan være i form av at vi kommer hjem til deg eller at du tar kontakt med oss via videokonsultasjon, telefon eller på annen måte. I likhet med sykehusinnleggelse har sykehusansatte ansvar for hele verdikjeden og for din pasientbehandling.

Utviklingen av digitale muligheter som gir deg større frihet og økt trygghet er sterkt voksende. Vi ønsker å realisere disse i gode, helsefremmende eller lindrende tilbud i behandling og oppfølging av deg som er blitt eller har vært syk.

Vi jobber tett sammen med pasienter og helsetjenesten i kommunene for å få dette til på en god måte for alle. Det er viktig for oss i helsetjenesten at du som bruker av våre tjenester bidrar aktiv i dette arbeidet.Fant du det du lette etter?