Nasjonal kompetansetjeneste for utviklingshemning og psykisk helse

Nasjonal kompetansetjeneste for utviklingshemning og psykisk helse er etablert for å bygge opp og spre kunnskap og erfaring om utredning og behandling av mennesker med utviklingshemning/autisme og samtidig psykisk lidelse.

Enhetsleder: Ellen Kathrine Munkhaugen

 

Les mer om Nasjonal kompetansetjeneste for utviklingshemning og psykisk helse

Nasjonal kompetansetjeneste for utviklingshemning og psykisk helse

Tjenesten retter seg i første rekke mot spesialisthelsetjenesten og helsepersonell som jobber med pasientgruppen, men også mot brukere og befolkningen.

Kompetansetjenesten har disse oppgavene:

  • Ajourføre overordnede planer for forskning og kompetansehevende prosjekter i seksjonen
  • Koordinere intern og ekstern undervisning
  • Delta i forskningssamarbeid internt i OUS, nasjonalt og internasjonalt
  • Planlegge og organisere kompetansebyggende prosjekter internt og eksternt
  • Formidle fag gjennom bokutgivelser, artikler og foredrag i Norge og internasjonalt

 Les mer på kompetansetjenestens nettsider

Kontaktinformasjon

Oppmøtested
Verkensveien 19, 1385 Asker
Telefon
915 91 405
Mandag - fredag kl. 09.00 -15.00
E-post
Postadresse
Oslo universitetssykehus HF Ullevål
Psykisk helsevern for voksne
Regional seksjon psykiatri, utviklingshemning/autisme
Postboks 4956 Nydalen
0424 Oslo
Dikemark, Verkensveien 19

Praktisk informasjon

Besøksrom

​Mellom døgnenhet 1 og døgnenhet 2 finnes det et besøksrom som skal benyttes når det er besøk. Barn er hjertelig velkomne til besøksrommet.

Butikk

​Nærmeste dagligvarebutikk, Coop Extra Vardåsen, ligger ca 3 km fra PUA. Adresse: Slottsberget 2, 1385 Asker.

Kollektivtransport

​Det går tog til Asker stasjon. Fra Asker stasjon går det buss (rute 701) til Dikemark 2-4 ganger i timen.

Matservering for besøkende

​Det er ikke kantine på området, måltider bestilles og leveres fra kjøkkenet sentralt på Ullevål sykehus. Du må derfor avtale med døgnenheten på forhånd hvis du ønsker å spise hos oss.

Overnatting

​PUA har to hybler med enkel standard for overnatting. Hyblene inneholder seng med sengetøy og servant. Det er felles dusj.

Parkering

​Vi har en stor parkeringsplass som er tilknyttet seksjonen. Parkering er gratis. (Parkeringsplassen rett utenfor bygningen er reservert seksjonens biler)

Visittider

​Vi har i utgangspunktet ingen faste visitt-tider på døgnenhetene. Det er allikevel fint om du ringer på forhånd og avtaler tid slik at vi kan tilrettelegge for besøk i forhold til dags/kveldsaktiviteter.

Psykiske lidelser hos personer med utviklingshemninghttps://oslo-universitetssykehus.no/behandlinger/psykiske-lidelser-hos-personer-med-utviklingshemningPsykiske lidelser hos personer med utviklingshemningPPsykiske lidelser for personer med moderat til dyp utviklingshemning – behandlingPsykiske lidelser for personer med moderat til dyp utviklingshemning – behandlingPsykiske lidelser for personer med moderat til dyp utviklingshemning – behandlingPsykiske lidelser for personer med moderat til dyp utviklingshemning – behandling
Utviklingshemming og angst- og belastningslidelserhttps://oslo-universitetssykehus.no/behandlinger/utviklingshemming-og-angst-og-belastningslidelserUtviklingshemming og angst- og belastningslidelserUUtviklingshemming og angst- og belastningslidelserUtviklingshemming og angst- og belastningslidelserUtviklingshemming og angst- og belastningslidelserUtviklingshemming og angst- og belastningslidelser
Utviklingshemming og psykosehttps://oslo-universitetssykehus.no/behandlinger/utviklingshemming-og-psykoseUtviklingshemming og psykoseUUtviklingshemming og psykoseUtviklingshemming og psykoseUtviklingshemming og psykoseUtviklingshemming og psykose
Utviklingshemming og stemningslidelsehttps://oslo-universitetssykehus.no/behandlinger/utviklingshemming-og-stemningslidelseUtviklingshemming og stemningslidelseUUtviklingshemming og stemningslidelseUtviklingshemming og stemningslidelseUtviklingshemming og stemningslidelseUtviklingshemming og stemningslidelse

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.